Derfor bør dit firma have en madordning fra Ryde Gastronomi

Leder I efter en sund, varieret og godt, gammeldags lækker frokostordning til jeres virksomhed? Så er det en firmamadordning fra Ryde Gastronomi, I skal have fat i. Med hjemmelavede opskrifter og ekspertviden inden for gourmetmad og ernæring byder hver dag på en kulinarisk oplevelse, jeres medarbejdere vil elske. Læs mere om fordelene ved en firmaordning nedenfor og bestil jeres lige her: https://ryde-gastronomi.dk/  

Sunde medarbejdere er mere produktive 

Alle de opskrifter, som Ryde Gastronomi serverer, er sammensat med kyndig vejledning fra kok og ernæringsterapeut Mette Ryde. I kan altså altid være sikre på, at retterne i en firmamadordning fra dem ikke bare vil smage godt – de vil også gøre godt. God ernæring og en sund livsstil er alfa og omega for, at medarbejderne yder deres bedste i arbejdstiden. Når man er ved godt helbred, er man som regel meget mere frisk og oplagt til at løse problemer og svære opgaver. Medarbejdernes lunter over for hinanden vil også være meget længere, hvilket resulterer i væsentligt forbedret samarbejde – og ikke at glemme bedre stemning, selv på stressede dage for virksomheden. 

Venskaber starter over fælles måltider 

Når mennesker mødes dagligt over lækker mad og har god tid til at nyde den sammen, opstår der næsten altid venskaber i en eller anden form. Med en firmamadordning fra Ryde Gastronomi får I sund, hjemmelavet mad, som tilsmages af gourmetkok Torben Ryde. Med sådan en frokost kan I være sikre på, at der vil være stort fremmøde i kantinen hver dag – og masser af spændende retter at snakke om. Den store variation i maden vil ganske enkelt gøre hver frokost til et nyt samtaleemne i sig selv. Mad sammenknytter mennesker, og når jeres medarbejdere først er blevet bekendte med hinanden, bliver frokosten et sted, hvor de kan slappe af i venners selskab. Der vil deles sjove historier fra hverdagen, diskuteres dilemmaer fra hjemmelivet, spændende nye hobbyer i fritiden – og lades op til en produktiv fortsat arbejdsdag ved at koble totalt af i den halve time, frokosten typisk tager. 

Madordninger styrker sammenhold og samarbejde 

I vil med sikkerhed nyde godt at, at medarbejdere på tværs af teams og aldersgrupper mødes over frokosten. Dedikerede medarbejdere vil dele anekdoter, læring og frustrationer fra deres egen hverdag med ligesindede – og hvem ved? Måske findes løsningen på det besværlige projekt hos en medarbejder fra en anden afdeling. Et fordelagtigt samarbejde opstår, og virksomheden vil kunne nyde udbyttet af dette langt ud i fremtiden. Ud over rent fagligt samarbejde, så er en firmamadordning også smaddergodt for det kollegiale sammenhold. Når kolleger går fra professionelt bekendte til venner og fortrolige, bliver deres samarbejde meget mere intuitivt. Rigtig gode kolleger ved næsten allerede, hvad den anden vil give af feedback, før de siger det, og bruger det til at forbedre deres arbejde. Når folk oprigtigt er venner, betyder det også, at de rent faktisk har lyst til at tilbringe mere tid i hinandens selskab. Dette gør alt fra julefrokoster og fredagsbarer til forretningsrejser og teambuilding-arrangementer meget sjovere for alle parter – og det vil om muligt knytte medarbejderne endnu tættere sammen, styrke sammenholdet og skabe endnu vildere resultater for virksomheden i fremtiden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *